Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, fotóművészet, média szak
Magyar | Română | English

Hírek / Aktuális pályázatok / |

Lásd meg másképp! - fotópályázat felhívás
2019.03.18. 11:50

’Lásd meg másképp’
fotópályázat a Szepes Gyula Művelődési Központ szervezésében
mindazok számára, akiket inspirál az utca művészete és kedvet éreznek arra, hogy más szemszögből mutassák be a hétköznapokat.

Nevezési határidő: 2019. április 14.

Minden olyan munkát várunk, ami az utcán történik, extrém, megfog, meghökkent, vagy csak magával ragad a pillanat. Lásd meg a dinamikát, az örömöt, a furcsát vagy légy tanúja egy alkotási folyamatnak! Lásd másképp a városod, lásd másképp az embereket!
#streetarteverywhere #streetart #urbanart #wallart #graffiti #spraypaint #instaartist #abstractart#instaflashmob #actionpainting #actionart #stencil #streetphotography #livestreetarterd

Jelentkezés módja és feltételei:
Jelentkezni maximum 3 darab fotóval lehet, melyeket JPG formátumban kell eljuttatni a streetart.erd@gmail.com e-mail címre streetart_fotó tárgymegjelöléssel. A jelentkezési lap kitöltése kötelező, amely letölthető ITT vagy igényelhető a megadott e-mail címen. A pályázatra beküldhető képek hosszabbik oldala maximum 1000 pixel lehet. (A pályázónak rendelkeznie kell a képek 3500 pixel nagyságú változatával, mert kiállítás esetén ebben a méretben kérjük azokat be.) 
A képek elnevezését az alábbi módon kérjük: Vezetéknév_Keresztnév_Képcím.jpg
Nevezési díj nincsen!

Beküldési határidő:
2019. április 14., vasárnap
A határidőre beérkezett fotókat szakmai zsűri javasolja kiállításra és díjazza.


Kiértesítés e-mailben:
2019. április 18-ig.

A kiállítás 2019. május 10-én, pénteken 18 órakor nyílik az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban, a 3. Live Street Art Fesztivál nyitóeseményeként.

Díjazás:
Kolorádó Fesztivál 2019 - 2 fő részére szóló fesztiválbérlet
Művészetek Völgye 2019 - 5 napos rugalmas bérlet 2 fő részére
Kreativity Kft. digitális nyomda ajándékutalvány 25.000 Ft értékben bármilyen szolgáltatásukra

Nem megengedett az obszcén, nyílt szexuális tartalmú, tiltott önkényuralmi jelképek vagy bármilyen faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot, személyiségi jogokat sértő képek használata. A rendező fenntartja a jogot arra, hogy az esetlegesen jó ízlést sértő, nívótlan alkotásokat figyelmen kívül hagyja. A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművével – a kivitelezést követően – a pályázat kiírója teljes körűen maga rendelkezik.

A kiállítás megtekinthető június 4-ig. 2030 Érd, Alsó u. 9.

 

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia

 

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés