Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, fotóművészet, média szak
Magyar | Română | English

Hírek / Aktuális pályázatok / |

Sportfotózás
2011.05.28. 22:34

Jelentkezési határidő: 2011. június 10.

 


Yellow Store Cluj, magazin exclusiv Nikon, organizeaza sambata, 11 iunie 2011, intre orele 11 - 14, la Polus Center, primul workshop foto gratuit, care are tema "Fotografia sportiva". Participantii vor fi indrumati de fotograful Marius Rus pentru surprinde scenele de actiune rapida din timpul Cupei Polus de patinaj viteza pe role. 

Ai asadar sansa de a invata notiunile de baza ale fotografiei sportive si trucuri pentru surprinderea subiectelor aflate in viteza. 

Workshop-ul va fi impartit in doua: o parte teoretica, de aproximativ 30 de minute, si una practica. Pentru cea de-a doua parte te rugam sa ai cu tine aparatul de fotografiat. Vei putea incerca, sub indrumarea fotografului, si aparatul Nikon profesional folosit de el. 

Pentru inscriere te rugam sa ne trimiti un mail care sa contina numele tau si un numar de telefon la adresaworkshop.cluj@yellowstore.ro. Numarul de locuri este limitat. Inscrierea se realizeaza in perioada 7-10 iunie, in ordinea primirii mesajelor pe adresa amintita. 

Te asteptam asadar la Polus Center Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floresti, jud. Cluj, in fata magazinul Yellow Store, sambata,11 iunie, la ora 11. 

Cu prietenie, 

Nikon

 

 

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia

 

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés