Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, fotóművészet, média szak
Magyar | Română | English

Kutatás / KARI TDK / |

XII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia
2009.05.19. 21:41

Filmművészet szekció
Kolozsvár, 2009.05.15-17.

A XII. ETDK-án ismét lesz filmművészet szekció, melynek idén a kolozsvári HÖK is társszervezője! A szekció nemcsak a film, hanem a fotó és média témakört is felöleli. Szekciófelelős: Makai Beáta (makkabeus@yahoo.com).

Részletesebb információk (induló szekciók, dolgozatok követelményei, általános feltételek) a http://www.kmdsz.ro/etdk/2009/ honlapon találhatóak.

Fontos tudnivalók, határidők:

Jelentkezési időszak: 2009. április 14-24.

Dolgozat-leadási időszak: 2009. április 27-30., 10-18 óra között.

A jelentkezés lépései

1. JELENTKEZÉSI ADATOK: a jelentkezési űrlap elektronikus kitöltése és elküldése VAGY kivételes esetben a KMDSZ irodában igényelhető nyomtatott jelentkezési lap kitöltése. Jelentkezési időszak: 2009. április 14-24.

2. KIVONAT: az etdk.kolozsvar@gmail.com címre küldött e-mailhez csatolt állományban VAGY kivételes esetben a KMDSZ irodába behozott adathordozón. Formátum: Rich Text Format (.rtf). Jelentkezési időszak: 2009. április 14-24.

3. DOLGOZAT KÉT NYOMTATOTT PÉLDÁNYA: leadás a KMDSZ Irodában személyesen vagy kivételes esetben megbízott útján; nem kolozsvári felsőfokú oktatási intézmények hallgatói esetében postai úton is közvetíthető a dolgozat a KMDSZ-nek címzett levélben; a KMDSZ-nél lehetőség van a dolgozat kinyomtatására. Leadási időszak: 2009. április 27-30., 10-18 óra között.

4. A DOLGOZAT/POSZTER ELEKTRONIKUS VÁLTOZATA: a KMDSZ irodába bevitt adathordozón VAGY kivételes esetekben és nem kolozsvári felsőfokú oktatási intézmények hallgatói esetében az etdk.kolozsvar@gmail.com címre küldött e-mailhez csatolt állományban. Formátum: Portable Document Format (.pdf) VAGY Microsoft Word Document (.doc). Leadási időszak: 2009. április 27-30., 10-18 óra között.

5. A TÉMAVEZETŐ IGAZOLÁSA/RÖVID VÉLEMÉNYEZÉSE: az etdk.kolozsvar@gmail.com címre küldött e-mailben VAGY írott formában, a szerzőkön keresztül.

6. MEGÁLLAPODÁS az Erdélyi Magyar Adatbankkal a bemutatandó dolgozat/poszter www.adatbank.ro honlapon történő publikálásának feltételeiről.

7. NEVEZÉSI DÍJ: szerzőnként, a bemutatott dolgozatok számától függetlenül KMDSZ-tagoknak 8 RON, nem KMDSZ-tagoknak 12 RON, a türelmi időszakban 30 RON. Kifizetés a KMDSZ Irodában a dolgozat leadásakor VAGY a helyszíni regisztrációkor (a nem kolozsvári illetőségű és nem kolozsvári felsőfokú oktatási intézmények hallgatói).

A leadási időszak lejárta után benyújtott vagy a követelményeknek nem megfelelő dolgozatokat a szervezők nem veszik figyelembe.

 

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia

 

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés