Universitatea Sapientia, Secţia Cinematografie, fotografie, media
Magyar | Română | English

Ştiri / Competiţii actuale / |

COMPETIŢIE DE SCURTMETRAJE BERGENBIER
20.06.2011 12:52

Data limită: 18 iulie, 2011.

Te invitam la prima competitie de scurtmetraje din cadrul Brand Film Festival, locul unde povestile de brand sunt spuse de consumatori, in film.

Bergenbier celebreaza masculinitatea in film si are o misiune pentru tine, fie ca esti tip, tipa sau lucrati in echipa. Gaseste ceea ce-i defineste pe barbati si arata-ne ce ai descoperit printr-un scurtmetraj de maxim 5 minute. Spune-i cum vrei tu: slice of life, imn in film (dar fara exagerari, va rugam), blockbuster al masculinitatii sau o poveste memorabila pur si simplu. Important e sa iti constientizezi misiunea: sa gasesti ceva cu adevarat suculent despre barbati si modul lor de a fi in general si sa faci din asta o poveste nemaivazuta.

Ai timp sa creezi si sa inscrii scurtmetrajul tau pana pe 18 iulie. Gasesti mai multe detalii, brieful si regulamentul pe: www.TheCreator.ro/Bergenbier.

In etapa a doua, opera ta va fi votata de doua jurii: profesionistii si publicul larg. La final, cele mai bune creatii vor fi proiectate in 6 orase din tara, in cadrul Brand Film Festival.

Cele 3 premii ale competitiei sunt pe masura creativitatii: 4.500 de euro in total, plus recunoasterea tagmei barbatilor.

Haideti sa cream impreuna Marea enciclopedie filmata a Barbatului. Idei, motor,actiune!

Regulamentul competitiei

[Mai jos gasesti regulamentul pe scurt. Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste Regulamentul complet]

Reguli si conditii de inscriere pe scurt

Concursul presupune realizarea unui scurtmetraj original, pe suport video, cu durata de maxim 5 minute si dimensiune de maxim 100 MB, care sa raspunda cerintelor din Brieful oficial de concurs.

Conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca toate lucrarile inscrise sunt:

- suportul trebuie sa fie video, profesional sau semiprofesional. Se accepta si filme facute cu aparatura tip homevideo (camera video mini divicam, telefon mobil s.a.)

- formatele acceptate sunt: AVI, MPG, WMV, Quicktime, FLV

- dimensiunea recomandata a filmului este de 720×576 pixeli, compresie dv-pal, sunet 48kh

- scurtmetrajele trebuie sa aiba titlu si generic, iar ultimul cadru trebuie sa cuprinda brandingul Bergenbier

- scurtmetrajele pot sa fie filmate pe suport analogic sau pot fi realizate direct digital, folosind tehnici de animatie.

- scurtmetrajele trebuie sa includa cadrul final obligatoriu, cu branding BFF si Bergenbier, timp de 5 secunde

Etapele concursului

De pe 31 mai pana pe 18 iulie, sunteti invitati sa creati si sa inscrieti scurtmetraje originale, care respecta brieful competitiei. Filmele finaliste vor fi publicate pe masura ce sunt admise in concurs.

Intre 20 iulie si 18 august, finalistele vor fi votate de publicul larg, aici si de juriul profesionistilor.

La final de august, cele mai bune filme din fiecare competiţie vor fi prezentate în cadrul evenimentelor BFF, în 6 oraşe: Bucureşti, Cluj, Braşov, Iaşi, Sibiu, Timişoara.

 

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia


Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés