Universitatea Sapientia, Secţia Cinematografie, fotografie, media
Magyar | Română | English

Ştiri / Competiţii actuale / |

DOTT Art Festival
08.05.2010 18:10

Data limita: 22 mai 2010.

DOTT Art Festival 2 este ce-a de-a doua editie a unui proiect initiat anul trecut (2009) de catre echipa DOTT Team. Proiectul consta intr-un concurs pentru tinerii clujeni (cu varsta cuprinsa intre 14 si 21 de ani) interesati de arta digitala si nu numai: scurtmetraje, fotografii si desene. Concursul se va desfasura pe acest website unde participantii isi pot inscrie filmele, fotografiile sau desenele lor, pe o perioada de aproximativ o luna de zile. Dupa incheierea perioadei de inscriere, acestea vor fi jurizate de membrii unui juriu format din fotografi, profesori sau alte persoane specializate in domeniul artei. La sfarsitul perioadei de inscriere (30 aprilie - 22 mai) si celei de jurizare, toti concurentii sunt asteptati la un eveniment la care se vor expune si prezenta filmele, fotografiile si desenele si va fi organizata festivitatea de premiere. Evenimentul va avea loc Marti, 25 mai la Irish & Music Pub.

Temele de anul acesta: Muzica, Verde, Vis, Apa si Viteza.

Proiectul isi propune stimularea spiritului artistic, spiritului de competitie si spiritului de echipa al tinerilor clujeni. Ne asteptam sa motivam tinerii in a-si dezvolta talentul artistic intr-un mod cat mai original si personal.

Ca mod de stimulare, anul acesta DOTT Art Festival 2 ofera premii in valoare de 2200 RON.

Mai multe detalii aici: http://dottart.com/despre/

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia


Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés