Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Filmművészet, fotóművészet, média szak
Magyar | Română | English
Hírek

Hírek / Hírek / |

ONLINE FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐT TARTUNK!
2020.04.19. 11:35

2020. május 16-án (szombaton) 10-órától.

Várjuk szeretettel mindazokat, akik felvételizni szeretnének a Sapientia EMTE fotóművészet, filmművészet, média szakára! Tanáraink online, videókonferencia formájában tartanak felkészítőt.

JELENTKEZNI LEHET egy bemutatkozó levéllel, amelyet erre az e-mail címre kell küldeni: sapientia.ffm@gmail.com legkésőbb 2020. május 15-én 12 óráig.

A videókonferencia linkjét e-mailben küldjük el a jelentkezőknek május 15-én a jelentkezés lezárulása után.

A levél tartalmazza a következőket:

  • Hogy hívnak, hol jársz (vagy jártál) iskolába, hol laksz jelenleg?
  • Milyen fotókat készítettél eddig? Töltsd fel a legjobb fotóidat az internetre (ez lehet saját Google Drive, Behance-album, Flickr-album stb.) és küldd el a levélben a linket, ahol ezek elérhetőek. (Aki nem filmezett még, reméljük, az is megpróbálkozott a fotózással, várjuk tehát a fotókat!)
  • Milyen filmet készítettél? Ha már készítettél filmet, töltsd fel az internetre (például saját YouTube, Vimeo csatornára, Google Drive-ra, stb.) és küldd el a levélben a linket, ahol ez elérhető. (Nem kötelező filmet is küldeni, de ha van, akkor hasznos lesz, ha megtudod, hogyan vélekednek róla a tanáraink s mit tanácsolnak, hogy továbbfejleszd a tudásodat.)
  • Milyen filmkritikát írtál (például iskolai feladatként, újság számára vagy kedvtelésből)? Küldd el, ha van ilyen. (Nem kötelező, hogy legyen.)
A felvételi előkészítő ingyenes.
Ha van további kérdésed, írj a sapientia.ffm@gmail.com e-mail címre.

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia

 

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés