Universitatea Sapientia, Secţia Cinematografie, fotografie, media
Magyar | Română | English

Ştiri / Ştiri / |

Sapixel 2021
28.01.2022 23:51

La concursul internațional de fotografie organizat de Asociația Studenților Sapientia și Facultatea de Științe și Arte Cluj-Napoca a Universității Sapientia, în toamna anului 2021, s-au trimis aproape 400 de creații porniind din Statele Unite ale Americii până la Bangladesh.

Lucrările au fost evaluate de un juriu format din profesioniști, având ca membrii pe dr. Mira Marincaș, asistent universitar la Facultatea de Științe și Arte Cluj-Napoca Specializarea Cinematografie, fotografie, media, Audrey Hor, artist, fotograf maghiar-ucrainian și Dóka Gábor, student.

Tema consursului din acest an era tentația (temptation) și reflecția (reflection), oricine avea posibilitatea să trimită lucrări, indiferent de experiență și calificare, din orice țară din lume. Expoziția celor mai bune 50 de fotografii poate fi vizitată în perioada 8-23 ianuarie în Bastionul Croitorilor. Expoziția va fi deschisă de dr. Mira Marincaș în data de 8 ianuarie ora 16.

Câștigării concursului

În tema reflecție (reflection):

 

În tema tentație (temptation):

Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia


Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés