Universitatea Sapientia, Secţia Cinematografie, fotografie, media
Magyar | Română | English

Ştiri / |

Burse la secția noastră pentru tineri din Bazinul Carpatic
10.06.2015 18:29

începând cu anul școlar 2015-2016.

Facultatea din Cluj-Napoca al Universității Sapientia oferă posibilitatea unui număr de 5 studenți fără domiciliu în Transilvania, dar originar din zona Bazinului Carpatic să-și continue studiile pe locuri cu burse la secția Cinematografie, fotografie, media.
Cu ajutorul Fundației Pallas Athene Domus Concordiae studenții care vor fi trecut cu success examenul de admitere vor fi cazați în colegiul facultății, vor fi scutiți de taxă (dacă este cazul), și vor primi burse speciale.

Pentru a aplica la programul de trei ani nivel licență în limba maghiară vă rugăm să consultați știrea referitoare la examenul de admitere.

Pentru actele necesare vă rugăm să accesați pagina de pe site-ul universității.

În cazul în care există diplome dobândîte în afara României, acestea trebuie echivalate înainte de examenul de admitere. Universitatea poate iniția procesul la Ministerul Român al Educației și Cercetării dacă candidatul își prezintă actele necesare până în data de 1 iulie 2015 la adresa Universitatea Sapientia, Facultatea de Științe și Arte, 400193 Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 4. jud. Cluj, Romania. Informații referitoare la actele necesare se pot afla la secretariatul facultății, adresa de e-mail: office@kv.sapientia.ro . Procesul de echivalare se poate studia pe pagina de web al Ministerului: http://cnred.edu.ro/en/#recognition-of-studies-for-admission-to-university-in-Romania.

 


Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Kolozsvári Kar
Sapientia - Hangtechnika
Rekollekt - Erdélyi Audiovizuális Archívum
Erdélyi Magyar Filmszövetség Beanbag Animation Studio
Magyar Filmtudományi Társaság ELTE Filmtudomány Tanszék
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Metropolis - Filmelméleti és filmtörténeti folyóirat