Universitatea Sapientia, Secţia Cinematografie, fotografie, media
Magyar | Română | English

Ştiri / Ştiri / |

Departamentul nostru a primit o Diplomă de Recunoaștere
12.10.2021 14:49

Realizările noastre obținute în educația artistică au fost răsplătite.

În 2016, Academia Maghiară de Arte (AMA) a instituit o Diplomă de Recunoaștere pentru a onora activitățile persoanelor și organizațiilor care au obținut performanțe remarcabile în educația artistică. Conform regulamentului în vigoare a Academiei Maghiare de Arte, recunoașterea poate fi acordată atât persoanelor fizice (dascălilor, profesorilor de artă, cercetătorilor în pedagogia artei) cât și comunităților și instituțiilor.

În anul 2021, la categoria instituții, Consiliul AMA a acordat această distincție Departamentului de Cinematografie, fotografie, media din cadrul Universităţii Sapientia, Facultatea de Știinţe şi Arte din Cluj-Napoca, în semn de recunoaștere a rezultatelor de înaltă calitate obținute în educația artistică și practica profesională”.

Mulțumim personalului nostru pentru fructuoasa cooperare, studenților noștri atât pentru încrederea acordată cât și pentru munca comună depusă: toate acestea se reflectă în rezultatele noastre obținute. Desigur, mulțumim și Academiei Maghiare de Arte pentru această distincție ce ne onorează.


Datorită situației epidemice, doar profesorul nostru invitat, Zsolt Balogh (care și în calitate de profesor a primit o Diplomă de Recunoaștere de la AMA, pentru care îl felicităm din nou!), a putut participa personal la festivitatea de premiere. Documentul ne-a fost predat cu ocazia Crăciunului Media organizat în luna decembrie (a se vedea fotografii de la eveniment).

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia


Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés