Universitatea Sapientia, Secţia Cinematografie, fotografie, media
Magyar | Română | English

Ştiri / Ştiri / |

Scurtmetrajul studentei Zsófia Polacsek din nou la un festival internațional
07.12.2021 12:20

Filmul de licență Păsările nu se rătăcesc a fost primit la festivalul internațoinal Najkraći dan (The Shortest Day) din Belgrad.

Festivalul – care este organizat anual din 2012 – va avea loc între 18 și 21 decembrie. Evenimentul va închide la cea mai scurtă zi al anului, aceasta fiind 21 decembrie. Scopul festivalului e prezentarea cineaștilor tinere și europene.

Pe lângă prezentarea filmelor produse la universitățiile europene, festivalul organizează în fiecare an și o secțiune de competiție, dedicată în mod special studenților de film din Europa Centrală și din Europa de Est, dar și amatorilor, care nu primesc o educație profesională.

Anul acesta filmul studentei Zsófia Polacsek reprezintă departamentul nostru în secțiunea studenților de film din Europa Centrală și de Est, cu filmul ei de licență, Păsările nu se rătăcesc.

Filmul ei va fi prezent pentru a doua oară la un festival internațional, anterior a fost proiectat și la festivalul Demakijaż din Polonia.

Fișier:Facebook icon.svg - Wikipedia File:YouTube social white circle (2017).svg - Wikimedia Commons File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia


Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sapientia - EMTE, Természettudományi és művészeti kar, Kolozsvár
Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
Weblap.ro – Professzionális weblapkészítés